replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Hřbet z daňka, kadeřávek, omáčka z černého bezu, celer, dýně

Říjnové menu v Mlýnci: pstruh, daněk a fíky

Podzim je v plném proudu a šéfkuchař Mlýnce Marek Šáda se z něj snaží dostat to nejlepší.

Šéfkuchař Marek Šáda připravil pro říjen menu, které využívá dostupných surovin a zároveň slavnostně baví. Můžeme se těšit třeba na ceviche ze pstruha, řepa, ostružiny, řeřicha, přičemž pstruzi pocházejí z farmy Štampach od Kokořína. Zaujme rovněž drůbeží consommé s foie gras, topinamburem a jablkem.

Jako hlavní chod čtyřpoložkového pořadu zvolil Šáda typicky podzimní hřbet z českého daňka, kadeřávek, omáčku z černého bezu, celeru a dýně, který roztančí chuťové pohárky. A jelikož k říjnu patří kaštany, na závěr nesmí v menu chybět marinované fíky s kaštanovou pěnou a lanýžovým medem. Prostor restaurace Mlýnec s výhledem na Karlův most dokoná zbytek kouzla.

13. 10. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Marek Raditsch – s Kampa Parkem dobré i zlé

Čtvrt století v jedné ze špiček restaurací v Česku

Aramark své strávníky hýčká

David a jeho krkovice, Fichtnerova kančí kroketa a pavouček od Punčocháře…

Bonusy mírného klimatického pásma

Jsme zemí, která se rozkládá zhruba mezi osmačtyřicátou a jedenapadesátou rovnoběžkou severní šířky. Nemáme moře, počasí bývá v běhu roku různé a často vrtošivé

Daily Drink

všechny novinky

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

Ležák nebo kyseláč?

V neutěšené době, kdy téměř nic nefunguje a nic se nesmí, se přece jen dá najít cestička

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/