replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Entrée

Oč déle čekal Přemek Forejt na svou příležitost, o to lépe ji nyní zužitkovává. Restaurace Entrée v olomouckém rezortu Hodolany a šéf tamní kuchyně fungují v unikátní symbióze.

Dock House

Dock House

Svého času patřil tento podnik k nejvyhlášenějším steakhousům ve městě. Přes ne zrovna frekventovanou lokalitu v pražské Michli byl cílem mnoha milovníků grilovaného masa. A co dnes?

El Emir v Koruně

El Emir

Pasáž Koruna má své osobité kouzlo a v jejím ohybu se již dlouho skví libanonská restaurace, která je rok od roku lepší.

SaSaZu

SaSaZu

Podnik Shahafa Shabtaye patří od svého vzniku na špičku tuzemské gastronomie, zvláště té zaměřené na jihovýchodní Asii.

La Casa Argentina

La Casa Argentina

Podnik v Dlouhé ulici si udržuje přízeň hostů především díky precizním úpravám nejrůznějších řezů hovězího. Nabízejí dokonce pravé japonské Kóbe v tom nejvyšším stupni kvality, které ještě donedávna nebylo do tuzemska možno dovážet.

Pavillon

Pavillon

Jan Kaplan dodal brněnské restauraci na osobitosti, takže už není jen „přestěhovaným Kastelánem“.

Comedor Mexicano, Ostrava

Comedor Mexicano

Pokud půjdete poprvé okolo, téměř jistě tuto ostravskou restauraci minete. Málokdo by ji hledal na příliš klidné až opuštěné pěší zóně v Zámecké ulici.

SOHO+

SOHO+

Tato restaurace měla vždy vysoké ambice. Teprve v posledním čase se však zdá, jako by docházely naplnění. Impulsem byla výměna na postu šéfkuchaře.

Suterén restaurant

Suterén

U téhle dobře ukryté restaurace naproti paláci Žofín jde o jediné, vstoupit do ní poprvé. A to je patrně její největší problém.

Koishi

Koishi

Brněnská restaurace zaměřená na ryby a sushi je fenomén, který svou neústupností, paličatostí i tvrdohlavostí vydupal ze země Janko Martinkovič. Nejen proto není zván restauratérem, ale impresáriem. Jeho buldočí důraz na kvalitu, čerstvost potravin, kuchařský um a atmosféru se zdá být v dnešní době až donkichotský. Vždyť i když se různí slavní šéfkuchaři snaží lid různými způsoby zaujmout pro vysokou kulinarii, ten ji nadále vnímá spíše jako nepochopitelně snobský rozmar bohatých. Jakmile však vejdete do Koishi, vzplane ve vás jiskřička naděje, že gastronomie vyššího řádu není ještě ztracena.

1 2
personalni agentura

Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/