FOODOLOGY

Česká pasta a italské receptury – základ úspěchu Pastaře

Když se v roce 2014 rozhodl Jan Blažek pro vznik firmy na produkci českých těstovin sklidil reakce spíš pochybovačné

Pasta Fresca

Proslulost sama o sobě neznamená snadný comeback

La Finestra in Cucina

Letos desetiletý podnik z kolekce Ricarda Lucqueho po celou dobu existence spoluvytváří zdravé jádro
a jistotu úrovně pohostinského dění v metropoli

Cucina – jídlo a víno

Jako Fénix povstalý z popela v nové kráse, tak se poděbradská Cucina, součást butikového hotelu Mammas, po rekonstrukci vepsala mezi dobré adresy u mnoha gourmetů

Divinis

Původně jeden z prvních, ne-li vůbec první vinný bar ve městě. Spojen vedle skvělých vín i s atraktivní kuchyní si vbrzku získal řady labužníků

MG Restaurace: Miroslav Grusz

Je povzbuzující vědět, že existují restaurace po všech stránkách nadčasové. Se stále znamenitou kuchyní, skromným šéfkuchařem neustále hledajícím novinky, jimiž by potěšil své hosty. Tak, jak je tomu v MG restauraci v Bezděčíně

Unico Osteria e caffe

V místě, kde by to snad nikdo nečekal, v podzemí někdejšího nákupního střediska v Horoměřicích žije už tři roky radostným životem překvapující italská restaurace

Amano

Je zúročením všech zkušeností a umu v souvislosti s tím nejlepším z italské kuchyně. Navíc zasazená do nevšedního designu.

Retro Consistorium

Na brněnské scéně působí ristobar Retro Consistorium tři roky. Nachází se v úzké živé uličce a za tu dobu se stal cílem mnoha přátel dobrého jídla a vína.

Pasta Fresca

Pasta Fresca

Podzemí v Celetné ulici nezažívá už dlouho nic převratného. Pokud tedy nepočítáte za převratné to, že už přes dvacet let se tu v restauraci Pasta Fresca připravují italská jídla na jedné nejlepších úrovní v Praze.

1 2
personalni agentura

Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs