FOODOLOGY

port2

7. 11. 2019

Daily Meal

všechny novinky

Souboje s úžasným koncem

Kulajda, jelen, kachní prsa. Ale i povidlové taštičky ve slivovicovém glazé. Takové jsou zbraně při klání dvou skvělých kuchařů

Kuchaře se tentokrát nedočkáte

Projekt, který slibuje vyřešit personální, prostorovou ale také investiční náročnost v gastronomii představila na sklonku listopadu v Brně společnost Gastromach

Sympatický počin TopLife Czech

Dvaapadesát českých i zahraničních šéfkuchařů z celého Česka představuje své recepty v kompletních tříchodových menu

Daily Drink

všechny novinky

Segafredo – čtvrt století italské kávy na našem trhu

Česká kávová kultura prošla v posledních pětadvaceti letech velikou změnou. Jednnou z těch, kdo přitom sehráli významnou roli byla společnost Segafredo Zanetti. A je tomu tak stále

Svijanští na vavřínech nespí

Do již tak početné sbírky titulů a ocenění svijanských piv přibyly další dva. Na soutěži International Craft Beer Award v německém Neustadt an der Weinstraße se o to postaraly Svijanská Kněžna 13 % a Svijanský Máz 11 %

Pivovar Svijany – 455 let poté

Jaroslav z Vartemberka, Jáchym Ondřej Šlik, Valdštejnové, Rohanové, ani sládek Antonín Kratochvíle nemohli mít ani nejmenší tuchy. O tom, že z pivovaru, o němž je zmínka už roku 1564 který měli postupně v držení, vyroste jednou široko daleko vyhlášený podnik s vyhledávaným sortimentem znamenitých, rázovitých piv