replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Stařený T-Bone steak grilovaný na dřevěném uhlí, grenaille brambory, Périgueux omáčka

Pratur na talíři v Bellevue. Ochutná ho, kdo dřív přijde

Speciálně šlechtěné plemeno skotu se objeví v pražském podniku na mnoho způsobů, jako tatarák, consommé i konfit.

Restaurace se připravují na poprázdninový návrat svých hostí, každá se snaží něčím překvapit. Zatím největší hit nasazují v Bellevue. Petr Bureš a jeho parta chystají vpravdě ojedinělé menu. Hlavním tématem lístku, který bude nabízen od 19. září, je totiž pratur.

Tvora známého z německých bájí na počátku minulého věku přivedli k životu bratři Heklové. Není to sice úplně týž druh, jejich vyšlechtěný pratur se však vyhynulému původnímu plemeni Bos velice blíží. Protože chovné stádo praturů existuje i v Česku a utěšeně se rozrůstá, mohou jeho majitelé (společnost GW Farma) tu a tam některý kus odlovit pro konzumaci.

Na maso polodivoce chovaného plemene se tak mohou těšit všichni labužníci. Tím spíš, že kuchaři budou zpracovávat celé zvíře a ke slovu přijdou vedle tradičních steakových řezů – optimálně stařených – také třeba líčka, lýtko nebo oháňka.

Co bude tedy v Bellevue při pratuří večeři k mání? Krom zmíněného například silné consommé ze žeber a oháňky, ravioli plněné konfitem z krku a černými lanýži, tatarák z květové špičky, nakládané houby, ale i ossobuco se šafránovým rizotem a esencí z jehličí.

Ojedinělé atraktivní spojení prehistorického základu v surovině a současných kuchařských trendů na jednom talíři by si neměl nikdo nechat ujít. Menu startuje 19. září a trvá do vyprodání masa, což nemusí být dlouho.

Čtěte recenzi Bellevue

6. 9. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Velikonoce opět v plném lesku

Škaredou středou končí podle křesťanských úzů čtyřicetidenní postní období. V roce 2022 je to třináctý duben.

TopClip místo folie

Jako už tolikrát přichází pivovar Svijany prémiově s další novinkou

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/