replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Lehce zauzený jelení tatarák s brusinkami, červenou řepou, křepelčím vajíčkem a aioli z pečeného česneku (3)

Odvážná fúze v Kampa Parku. Jelení tatarák ve vonném dýmu i mořský ďas

Slibné podzimní a zimní menu potvrzuje stoupající úroveň kuchyně Kampa Parku.

Šéfkuchaři Marek Raditsch a Milan Sedlák připravili v Kampa Parku menu ozvláštněné východně motivovanými variacemi. V průběhu podzimu a zimy se hosté mohou těšit na zajímavá setkání asijské a české regionální kuchyně.

V duchu dnešních trendů razí kuchaři cestu jednoduchého, šetrného zpracování surovin, které zdůrazňuje jejich autentický projev a nechává ho plně zaznít ve skladbě pokrmu. V nabídce předkrmů tak vedle sebe stojí například tuňák s koriandrem, jablečným relishem a dresinkem postaveným na bázi lanýže a východoasijských citrusů yuzu a jelení tatarák lehce uzený za studena doprovázený omáčkou aioli z pečeného česneku s křepelčím vejcem, pečenou červenou řepou, brusinkami a chlebovými krutony.

Menu je díky tomu možné odstartovat třeba zmíněnou položkou vycházející z české tradice, kdy se tatarák pod skleněným příklopem skrývá v mlžném oparu vonného dýmu. Nebo se rozhodnout pro gastronomické okénko do asijských chutí.

Zvláště propracovaně působí pečený mořský ďas s houbami šimedži, sezamovým pepřem, kousky vodnice, pečeným pórkem a s hovězím demi glace, který má potenciál stát se hitem mezi hlavními chody. Dotek domácí kuchyně obstarává právě „demíčko“, které v kombinaci s pevným masem ryby nabízí dosud nepoznanou souhru chutí.

 

20. 10. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/