replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Nový čas pro pohostinství

Vstoupili jsme do třetího zářijového týdne, nový školní rok začal a i poslední dovolené pomalu končí

To samozřejmě nastoluje otázku o dalším osudu gastronomie. Zavedení nouzového stavu mnohé restaurace v některých místech zdecimovalo, pro jiná znamenalo nečekaně rychlý start do časů poté. Dění v pohostinství bylo zevrubně medializováno, jak je na tom Praha a zejména centrum bez turistů víme docela dobře. Oblasti s vyhlášenými podniky, především těmi s možností ubytování se vrátily víceméně úspěšně. Některé proslavené adresy mají vybukováno dokonce až do hlubokého podzimu.
To vše jsou informace především z prázdnin, doby pro restart pohostinství v tuzemsku nepříliš šťastné.

Rodiny v ten čas odjíždějí k moři nebo na celé léto zabydlují chalupy, podniková školení či setkání umlkají. Ovšem letos tomu bylo jinak. Obava z covidu mnohé odradila od cestování, hledali proto prázdninový relax doma. To vše se v pohostinství července a srpna odrazilo.   Ovšem teď nastává doba lámání chleba. V centru města se sice objevují první skupiny turistů, k vidění jsou i jednotlivci, ale… Přijdou a řadu odložené splátky, jak u hostí tak i restaurací. Projeví se důsledek propuštění a snížení mezd, zvolna přichází čas přípravy na zimu .  To znamená další pokračování boje o hosta, nasazování novinek, jak v konceptech, tak i práci kuchyní i obsluhy. Jak si s tím kdo poradí a dokáže nahradit až likvidační absenci turistů – pokud se nevrátí – nebo vylepšit vše, co běželo víceméně a pouze v prostřední kvalitě.


Což je pro nás signál ke znovuzahájení recenzí. Samozřejmě s jistými změnami v pohledu. Především na to, jakou zátěž si do této etapy ta která restaurace přináší. Na druhé straně důkladnější pohled na kreace kuchařů, práci na place, také nahlédnutí na šíři a úspěšnost změn, které tam či tam nastaly.
Takže brzy jsme tu opět s recenzemi!

15. 9. 2020

Daily Meal

všechny novinky

Marek Raditsch – s Kampa Parkem dobré i zlé

Čtvrt století v jedné ze špiček restaurací v Česku

Aramark své strávníky hýčká

David a jeho krkovice, Fichtnerova kančí kroketa a pavouček od Punčocháře…

Bonusy mírného klimatického pásma

Jsme zemí, která se rozkládá zhruba mezi osmačtyřicátou a jedenapadesátou rovnoběžkou severní šířky. Nemáme moře, počasí bývá v běhu roku různé a často vrtošivé

Daily Drink

všechny novinky

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

Ležák nebo kyseláč?

V neutěšené době, kdy téměř nic nefunguje a nic se nesmí, se přece jen dá najít cestička

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/