FOODOLOGY

Restaurace Smetana má nové menu i šéfkuchaře

Po peripetiích znovu zvedá hlavu restaurace pražského Hotelu Smetana.

Gelateria Amato

Gelateria Amato: Je libo kopeček gorgonzolové?

Sicilský zmrzlinář sídlící nedaleko Letné letos experimentuje s květinami, zeleninou i se sýry.

Chřestový salát

Chřestové risotto i brownie. Mlýnec má nové menu

Marek Šáda vytvořil pro květen degustační menu plné chřestu.

Mořský ďas

Mango, smrži, květák a jakubky. Kampa Park uvádí jarní menu

Marek Raditsch s Milanem Sedlákem postavili jídelníček kombinující exotiku s typicky evropskými chutěmi.

Chřestová variace

Chřest, sumec i lanýže, to je jarní menu Augustine Restaurantu

Šéfkuchař restaurace pražského hotelu Augustine připravil nápadité a svěží menu, jemuž vévodí chřest.

Café Buddha představuje nové menu: Vietnam, Kambodža, Bali i Kérala

Asijská kuchyně v Balbínově ulici dostává nový impulz. Jídelní lístek se bude měnit minimálně jednou za měsíc.

Pinkasovi slavili 175. výročí. A plzeňský ležák hasil žízeň

Jedna z nejslavnějších pražských pivnic zdolala další milník ve své bohaté historii.

Hvězdné války v Bellevue: Musso versus Sanjou

V pražské restauraci Bellevue se od 10. do 14. dubna střetávají věhlasní šéfkuchaři. Francie versus Itálie.

Spices

Nové menu ve Spices: více koření a autentičtější chutě

Šéfkuchař Stephen Senewiratne se vrátil do hotelu Mandarin Oriental a v tamní restauraci předvádí, jak se vaří v Asii.

Budějovický Budvar přichází se silným speciálem Strong

Šestnáctka s čerstvým chmelem a obsahem alkoholu 7,5 % zrála 180 dní.

1 2 3 4 5 30