FOODOLOGY

Foie gras

Červen v Mlýnci: Jahody s černým česnekem, nebo s foie gras

Pražská restaurace připravila pestré menu, v němž se jahody sejdou se slanečkem, přeštíkem i spálenou čokoládou

Zmrzlina s rebarborou

Společně nám to chutná víc. Orient, Středomoří a zmrzliny

Nový koncept Together Tastes Better v pražské restauraci La Loca sází na sdílení chutí.

Mikulov

Mikulov Gourmet Festival 2017: kuchaři známých jmen vaří Dietrichsteiny

Poosmé se do Mikulova od pátku 2. do neděle 4. června sjedou stovky labužníků, aby si užili netradičně pojatý festival.

Náplavka v Praze

Názor: Foodfestivaly, kam kráčíte?

Gastronomické akce na náplavkách a náměstích čím dál zdatněji konkurují „oficiálním“ foodfestivalům. Ty kvůli tomu přicházejí o vystavovatele i o návštěvníky.

Gabrielle Ferron, specialista na rýži

Akce pro klienty po italsku: Apeniny se přestěhovaly do Zdib

V prostorách firmy Lesa se na dva dny objevily stánky s víny, sýry, zeleninou i čerstvými těstovinami.

Krušovická Šalanda

Krušovice mají šalandu i v Karlíně. Lákají na morkové kosti a králičí řízky

Řetězec pivovarských hospod královského pivovaru má od letošního jara deset kousků. A z nich čtyři zastupují značku Krušovická Šalanda v Praze.

Jehněčí hřbet (Hergetova Cihelna)

Hergetova Cihelna boduje díky candátovi a jehněčímu

Restaurace na Malé Straně nasadila jarní jídelní lístek.

V uzeném másle pošírovaný pstruh, kaviár, zelený chřest, sezónní houby, holandská omáčka, estragon (Mlýnec)

Invaze chřestu v Mlýnci: s králíkem i játrovou zmrzlinou

Marek Šáda a jeho choť Františka si hrají s hostínskou lahůdkou na mnoho způsobů.

Luca Norcia

Oliva dostala nový impulz: italského šéfkuchaře

Pražská rodinná restaurace představila jarní menu, které má na svědomí Ital Luca Norcia.

Richard Fuchs

Názor: Nová možnost pro domácí „kuchařky“? No, nevím

Na jednu stranu se společnost opájí delikatesami na kuchařských kurzech a na straně druhé vznikají podivné koncepty rychlého stravování. Čím to je?

1 2 3 4 23