FOODOLOGY

Surf and turf

Hovězí s humrem, páteční novinka v Marriottu

Večery ve stylu pověstné surf & turf receptury se začaly odvíjet v restauraci Midtown Grill známého pražského hotelu.

Šéfkuchaři vaří s Klasou

Poslední večeře s Klasou: šneci, srnčí i krupicová kaše

Závěrečný pátý díl seriálu Šéfkuchaři vaří s Klasou se konal 19. září v malebném prostředí restaurace Salabka.

Budějovický Budvar

Nejvyšší pivovarská ocenění do Českých Budějovic

Český svaz pivovarů a sladoven předal 26. září významná ocenění dvěma dlouholetým zaměstnancům pivovaru Budějovický Budvar.

Dny českého piva: Svijany vsadí na Dux, Březňák na třináctku

Pátý ročník velkého pivního svátku se koná od 27. září do 1. října.

Sumec

Augustine má nové menu. Líčka z ďasa, brzlík, sumec

Šéfkuchař restaurace malostranského hotelu Marek Fichtner přináší na talíři dozvuky léta. A sází na osvědčené ingredience.

Seriál Šéfkuchaři vaří s Klasou vrcholí. Šneky a srnčím krkem

Na 19. září připravili zatím závěrečnou večeři na toto téma v malebné restauraci Salabka v Praze-Troji.

Florian Zimmermann a ředitel Restaurace Praha EXPO 58 Miroslav Hříbek

Florian Zimmermann: šéfkuchař, který pohnul československou kuchyní

Před 116 lety se narodil muž, který proslavil kuchyni Česka a Slovenska na mezinárodní výstavě v Bruselu.

Makrela

Makrela s koriandrem, kachna na lichi. Spices má nové menu

Restaurace v pražském hotelu Mandarin Oriental představila nový jídelní lístek. Line se z něj autentická chuť Asie.

Večeře v oblacích

Tafelspitz s pražskými věžemi. Deset dní v oblacích s Huberem

Michelinský kuchař bude počátkem vařit nad Riegrovými sady. K mání je buď tříchodový oběd, nebo čtyřchodová večeře.

Burčák

Burčák na břehu Mácháče, s cimbálovkou a víny z Valtic

Poslední srpnovou neděli se v areálu hotelu Port v Doksech sejdou milovníci burčáku. Už pošesté.

1 2 3 4 24