FOODOLOGY

Spices

Nové menu ve Spices: více koření a autentičtější chutě

Šéfkuchař Stephen Senewiratne se vrátil do hotelu Mandarin Oriental a v tamní restauraci předvádí, jak se vaří v Asii.

Budějovický Budvar přichází se silným speciálem Strong

Šestnáctka s čerstvým chmelem a obsahem alkoholu 7,5 % zrála 180 dní.

Restaurace Benjamin

Projekt Benjamin: velká kuchyně v malém provedení

Restaurace v Norské ulici překvapí na několika úrovních, hlavně ale netradičním konceptem.

Sumec

Nové menu v Mlýnci: sumec s ředkvičkami, jehně na pěšenici

Jak je již tradicí, velikonoční menu je v Mlýnci k mání po celý duben, kdybyste měli smůlu na rezervaci.

Michelin

Názor: Michelin hlásí „Nad Prahou zataženo“

Vyšel světoznámý průvodce společnosti Michelin vzal Alcronu hvězdu.

Zelené pivo

Starobrno slaví Velikonoce. Opět zeleným pivem

Potřinácté pivovar Starobrno letos připravil várku zeleného speciálu.

Jehněčí kotleta

Velikonoční menu v La Loca: chřestový salát, kopřivy a špenát

Restaurace hotelu Mosaic House nabízí tradiční velikonoční jídelníček v čele s kuřátkem a jehnětem.

Pstruh, hrášek, kaviár, ředkvička

Velikonoce v home by Unic: řeřicha, pstruh s kaviárem a jehně

Restaurace pražského hotelu Unic v Petrské čtvrti přichází s novým menu.

Kaštanové rizoto, jalovcová polenta. Nové menu v La Finestra in Cucina

Kuchaři zbrojí na jaro. Restaurace La Finestra in Cucina v Platnéřské ulici na Starém Městě představila nový jídelní lístek.

Tresčí hody v Kampa Parku. Tentokrát s belugou, zelím a kaší

Už popáté se do restaurace Kampa Park vrací speciální menu z tresky polární. K mání bude až do dubna.

1 2 3 4 28