FOODOLOGY

Koňak Frapin

Párování koňaku s jídly: Thierry Verrat a etiketa Frapin

Michelinský šéfkuchař připravil pokrmy v návaznosti na chuť známé značky.

Kapr na modro, teplý bramborový salát s koprem, sardelová omáčka s kapary

Vánoční menu v Paláci Žofín: oživená tradice s kaprem na modro

Šéfkuchařka Stanislava Marková se vrací do restaurace Žofín Garden na Slovanském ostrově ve velkém stylu.

Praha

Vánoční menu: sázky na tradici i originální nápady

Restaurace představují svá menu pro advent i Vánoce. Najdete na nich kapra na modro, krůtu i šneky.

Telecí svíčková, bramborovo-pórkové pyré, sezónní zelenina, lísková omáčka

Vánoce v Bellevue: telecí, kambala, svatojakubky

Restaurace Bellevue přichystala na prosinec speciální menu. Podávat se bude po celý měsíc s výjimkou Silvestra.

Šneci

Šnečí vánoční menu v home by Unic. A k němu kapr a kachna

Pražská restaurace hotelu Unic na Novém Městě připravila na svátky neobvyklé menu.

Bryndza

Bistrot 104: Skandinávie po česku

Nový šéfkuchař vinohradského podniku dokazuje, že mu moderní kuchyně svědčí.

Svatomartinská husa

Pivaři trumfují vinaře: svatomartinská husa na pivu

Krušovický pivovar připravil pro letošní oslavy svatého Martina speciální várku ležáku.

Lanýže v Bellevue

Lanýže v Bellevue: se svíčkovou, játry i svatojakubkami

Šéfkuchař Marek Šáda sestavil letošní lanýžové menu. Podává se od 14. do 26 listopadu.

Menu pro dva (La Loca)

Tón nového menu v restauraci La Loca udávají dýně, houby a kachna

Podnik ležící nedaleko Karlova náměstí nabízí od konce října podzimně-zimní jídelní lístek.

Výstava České střepy

České víno a sklo: jedinečná kombinace v Galerii Českých center

Výstava České střepy v Rytířské ulici spojila tuzemské sklářství a vinařství.

1 2 3 4 26