FOODOLOGY

Restaurant Ungelt

Štědrý večer v Ungeltu: černý kuba a knedlíčky v perníku

Šéfkuchař Petr John vaří v gurmánském Restaurantu Ungelt „češtinu“.

Risotto „vialone nano“ s plátky telecího karé

Atelier Kalina vsází před Vánocemi na lanýže

Šéfkuchař pražské restaurace Petr Hajný přichází s novým menu.

Hotel Horizont v Peci

Gastronomické dny v Peci podvanácté. S lososovým kaviárem a telecím

Šéfkuchař hotelu Horizont o víkendu od 8. do 10. prosince představí své nejlepší pokrmy.

Koňak Frapin

Párování koňaku s jídly: Thierry Verrat a etiketa Frapin

Michelinský šéfkuchař připravil pokrmy v návaznosti na chuť známé značky.

Kapr na modro, teplý bramborový salát s koprem, sardelová omáčka s kapary

Vánoční menu v Paláci Žofín: oživená tradice s kaprem na modro

Šéfkuchařka Stanislava Marková se vrací do restaurace Žofín Garden na Slovanském ostrově ve velkém stylu.

Praha

Vánoční menu: sázky na tradici i originální nápady

Restaurace představují svá menu pro advent i Vánoce. Najdete na nich kapra na modro, krůtu i šneky.

Telecí svíčková, bramborovo-pórkové pyré, sezónní zelenina, lísková omáčka

Vánoce v Bellevue: telecí, kambala, svatojakubky

Restaurace Bellevue přichystala na prosinec speciální menu. Podávat se bude po celý měsíc s výjimkou Silvestra.

Šneci

Šnečí vánoční menu v home by Unic. A k němu kapr a kachna

Pražská restaurace hotelu Unic na Novém Městě připravila na svátky neobvyklé menu.

Bryndza

Bistrot 104: Skandinávie po česku

Nový šéfkuchař vinohradského podniku dokazuje, že mu moderní kuchyně svědčí.

Svatomartinská husa

Pivaři trumfují vinaře: svatomartinská husa na pivu

Krušovický pivovar připravil pro letošní oslavy svatého Martina speciální várku ležáku.

1 2 3 25