FOODOLOGY

Přivedou nás zahrádky zpět do lepšího světa?

Všechno nasvědčuje tomu, že ano…

Jaro přes ulici

Do roku 2020 nevstoupil svět šťastně. Před příchodem jara jej zachvátila ataka nebezpečného koronaviru

Pohostinství po koronaviru… Jaké bude?

Jak dopadnou opatření vády v boji proti koronaviru na ekonomiku gastronomických provozů

Dočasná odmlka rezenzí

Vážení, na situaci, která se významně dotýká i gastronomie, reagujeme i my. Všichni teď máme – bohužel – myšlenky na věci mnohem zásadnější, než je dobrá večeře v dobré restauraci. Bylo by proto nesmyslné, ne-li neetické nabízet vám v tuto chvíli jejich další a další doporučování. Proto „zavíráme  krám“ i my. Nevíme ne jak dlouho, vše záleží na dalším vývoji, hlavně zdárném […]

Bernard Reiser V Zátiší

Do pomalu nastupujícího jara nás uvede Bernhard Reiser. Úspěšný šéfkuchař bude od 3. do 6. března hostovat V Zátiší

Dramatické čtvrtstoletí Kampa Group

Deváté pokračovaní oblíbeného Skrei menu, které v restauraci Kampa Park končí 29. února 2020 se stalo gastronomickým úvodem do šestadvacátého roku její existence.

Polární treska opět v Kampa Parku

Exotický pepř timut, citronóvá tráva, a omáčka XO beurre blanc. To budou průvodci polární tresky ve Skrei menu 2020 v Kampa Parku

Souboje s úžasným koncem

Kulajda, jelen, kachní prsa. Ale i povidlové taštičky ve slivovicovém glazé. Takové jsou zbraně při klání dvou skvělých kuchařů

1 2 3 35
personalni agentura

Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs