FOODOLOGY

Luca Norcia

Oliva dostala nový impulz: italského šéfkuchaře

Pražská rodinná restaurace představila jarní menu, které má na svědomí Ital Luca Norcia.

Richard Fuchs

Názor: Nová možnost pro domácí „kuchařky“? No, nevím

Na jednu stranu se společnost opájí delikatesami na kuchařských kurzech a na straně druhé vznikají podivné koncepty rychlého stravování. Čím to je?

Šneci

Salabka uvedla jarní menu: olomoucké šneky a jesetery z Letů

Šéfkuchař Petr Kunc vsadil na při tvorbě menu Salabky na exkluzivní suroviny domácí provenience a vyplatilo se mu to.

Jehněčí hřbet

Velikonoční menu v Mlýnci: pstruh s kaviárem i kopřivová zmrzlina

Neúnavný šéfkuchař pražské restaurace Mlýnec Marek Šáda připravil menu na bázi tradiční české kuchyně.

Válka šéfkuchařů

Šéfkuchařské války v Bellevue: Isnard vs. Musso

Od úterý 4. do soboty 8. dubna se dva hvězdní kuchaři utkají v pokračování seriálu gastronomických bitev v pražské restauraci Bellevue.

Livio Felluga

Hergetova Cihelna: líčka z divočáka a hřebenatky s víny Livio Felluga

Pražská restaurace Hergetova Cihelna pořádá v úterý 4. dubna degustační večeři s víny vyhlášeného sklepa.

Le terroir

Le terroir má po rekonstrukci šéfkuchaře z Francie

Vyhlášená pražská restaurace přichází s novým konceptem, francouzskou regionální kuchyní a propracovaným párováním.

Bryndza

Nové Bistrot 104 na Vinohradech vsadilo na modernu

Kuchyni nové restaurace vede Pavol Pavlík, bývalý šéf kuchyně Le terroir

Mikrofarma v Praze

Nová pražská restaurace: Mikrofarma plná burgerů, sádla a škvarků

Farmářské řeznictví a bistro Mikrofarma se koncem února zjevilo na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. Po dvou brněnských pobočkách expanduje úspěšný koncept do Prahy.

Pečená treska polární na ragú ze zelené čočky s omáčkou ze srdcovek

Treska polární v Kampa Parku. Letos se slávkami a libečkem

Zhruba do konce března bude nabízet Marek Raditsch v restauraci Kampa Park tradiční menu z lahodné ryby. Letos již pošesté.

1 2 3 21