FOODOLOGY

Výstava České střepy

České víno a sklo: jedinečná kombinace v Galerii Českých center

Výstava České střepy v Rytířské ulici spojila tuzemské sklářství a vinařství.

Krevety a langustýny na ledu

Mořské potvory po asijsku: ústřice, krevety i humři ve Spices

Ve dnech 2. až 5. listopadu se v restauraci pražského hotelu Mandarin Oriental zaměří na plody moře v asijském zpracování.

Hřbet z daňka, kadeřávek, omáčka z černého bezu, celer, dýně

Říjnové menu v Mlýnci: pstruh, daněk a fíky

Podzim je v plném proudu a šéfkuchař Mlýnce Marek Šáda se z něj snaží dostat to nejlepší.

Restaurace home by UNIC

V restauraci home jako doma: se sumcem, zvěřinou a jídly ze zahrádky

Restaurace hotelu UNIC na Novém Městě přichází s novým menu založeným na produktech tuzemských farem.

Surf and turf

Hovězí s humrem, páteční novinka v Marriottu

Večery ve stylu pověstné surf & turf receptury se začaly odvíjet v restauraci Midtown Grill známého pražského hotelu.

Šéfkuchaři vaří s Klasou

Poslední večeře s Klasou: šneci, srnčí i krupicová kaše

Závěrečný pátý díl seriálu Šéfkuchaři vaří s Klasou se konal 19. září v malebném prostředí restaurace Salabka.

Budějovický Budvar

Nejvyšší pivovarská ocenění do Českých Budějovic

Český svaz pivovarů a sladoven předal 26. září významná ocenění dvěma dlouholetým zaměstnancům pivovaru Budějovický Budvar.

Dny českého piva: Svijany vsadí na Dux, Březňák na třináctku

Pátý ročník velkého pivního svátku se koná od 27. září do 1. října.

Sumec

Augustine má nové menu. Líčka z ďasa, brzlík, sumec

Šéfkuchař restaurace malostranského hotelu Marek Fichtner přináší na talíři dozvuky léta. A sází na osvědčené ingredience.

Seriál Šéfkuchaři vaří s Klasou vrcholí. Šneky a srnčím krkem

Na 19. září připravili zatím závěrečnou večeři na toto téma v malebné restauraci Salabka v Praze-Troji.

1 2 3 24