FOODOLOGY

Kuchaře se tentokrát nedočkáte

Projekt, který slibuje vyřešit personální, prostorovou ale také investiční náročnost v gastronomii představila na sklonku listopadu v Brně společnost Gastromach

Sympatický počin TopLife Czech

Dvaapadesát českých i zahraničních šéfkuchařů z celého Česka představuje své recepty v kompletních tříchodových menu

Svatý Martin v Mlýnci do konce listopadu

Nestihli jste slavnostní svatomartinskou večeři? Žádné zle, jako už tradičně je zde restaurace Mlýnec. Tamní šéfkuchař připravil tradiční husí menu docela netradičně

Podzimní Mlýnec v nové režii

králík i daněk, zelí i hrušky: podzim v Mlýnci vytvořil nový šéfkuchař

Říjnová galavečeře v Il Giardino Toscano

Pražská restaurace Il Giardino Toscano pokračuje ve spolupráci se zahraničními kuchaři. Se šéfkuchařem Filipem Šulcem se tentokrát ke sporáku postaví Chris Naylor

Dinner in the Sky – nový náboj atraktivního konceptu

Krevety, karotka i steak. To budou hity „nebeského“ menu Manuela Lina

Na Žofín opět připluje tuňák

Milovníci tuňáka radujte se! Už v neděli 21. července zahájí Stáňa Marková za grilem další tuňákobraní

Italské léto Tomáše Juříka

Letní aktualizaci menu připravil i šéfkuchař restaurace La Finestra. Ovšem vydal se poněkud jiným směrem

Vyletněný Ungelt

Vzácně lákavá je představa léta, jak ji prezentuje ve svém menu Petr John v Ungeltu

Léto v kulisách antického příběhu

Kuklík, ptačinec, šanta kočičí i orlíček, to jsou některé z arzenálu bylin, jichž využil Tomáš Horák pro letní menu v Tritonu.

1 2 3 34
personalni agentura

Nabídka
pracovních
pozic v
gastrojobs