FOODOLOGY

Café Buddha představuje nové menu: Vietnam, Kambodža, Bali i Kérala

Asijská kuchyně v Balbínově ulici dostává nový impulz. Jídelní lístek se bude měnit minimálně jednou za měsíc.

Hvězdné války v Bellevue: Musso versus Sanjou

V pražské restauraci Bellevue se od 10. do 14. dubna střetávají věhlasní šéfkuchaři. Francie versus Itálie.

Spices

Nové menu ve Spices: více koření a autentičtější chutě

Šéfkuchař Stephen Senewiratne se vrátil do hotelu Mandarin Oriental a v tamní restauraci předvádí, jak se vaří v Asii.

Budějovický Budvar přichází se silným speciálem Strong

Šestnáctka s čerstvým chmelem a obsahem alkoholu 7,5 % zrála 180 dní.

Restaurace Benjamin

Projekt Benjamin: velká kuchyně v malém provedení

Restaurace v Norské ulici překvapí na několika úrovních, hlavně ale netradičním konceptem.

Sumec

Nové menu v Mlýnci: sumec s ředkvičkami, jehně na pěšenici

Jak je již tradicí, velikonoční menu je v Mlýnci k mání po celý duben, kdybyste měli smůlu na rezervaci.

Michelin

Názor: Michelin hlásí „Nad Prahou zataženo“

Vyšel světoznámý průvodce společnosti Michelin vzal Alcronu hvězdu.

Zelené pivo

Starobrno slaví Velikonoce. Opět zeleným pivem

Potřinácté pivovar Starobrno letos připravil várku zeleného speciálu.

Jehněčí kotleta

Velikonoční menu v La Loca: chřestový salát, kopřivy a špenát

Restaurace hotelu Mosaic House nabízí tradiční velikonoční jídelníček v čele s kuřátkem a jehnětem.

Pstruh, hrášek, kaviár, ředkvička

Velikonoce v home by Unic: řeřicha, pstruh s kaviárem a jehně

Restaurace pražského hotelu Unic v Petrské čtvrti přichází s novým menu.

1 2 3 27