replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Sumec

Nové menu v Mlýnci: sumec s ředkvičkami, jehně na pěšenici

Jak je již tradicí, velikonoční menu je v Mlýnci k mání po celý duben, kdybyste měli smůlu na rezervaci.

V novém kabátě přivítala jaro restaurace Mlýnec. Základem je působivý interiér, kde vedle zelené stěny přitahuje pohled dění v kuchyni se širokým otevřeným oknem. Stejně atraktivní je i velikonoční menu.

O tom, že invence Marka Šády je patrně nevyčerpatelná, svědčí i skladba krmí. Třeba takové jehněčí. Mladé maso obklopil šéfkuchař medvědím a černým česnekem, pšenicí a řepou. Tím dosáhl na výsledek efektní, dobře vyladěné kombinace českých chutí. Můžeme možná postrádat nádivku, mám ale za to, že se česneky v kombinaci se řepou postarají o nevšední, pikantní a mladistvou chuť.

Bezesporu se bude zájem hostů točit okolo sumce pečeného na másle s bramborovým risottem, sezónními houbami, řeřichou a ředkvičkami. Ozřejmuje totiž důvod, proč by sladkovodní ryby měly prorazit do nabídek početněji, jak co do druhů, tak úprav.

Stále více pozornosti na sebe strhávají také lahodné kreace cukrářky Františky. Zapečený mazanec s rumem, hruškami a rozinkami je netradiční, lišácky pojednanou varietou na toto velikonoční pečivo.

Jak je již tradicí, menu je tu k mání po celý duben, kdyby vám to o Velikonocích nevyšlo nebo jste měli smůlu na rezervaci, což se zde děje dost často.

Velikonoční menu:
vepřová paštika, foie gras, pečená cibule, růžičková kapusta, bulgur
na másle pečený sumec, bramborové risotto, sezónní houby, hnědé máslo, řeřicha, ředkvičky
jehněčí kýta, medvědí a černý česnek, pšenice, řepa, jus
zapečený mazanec, hrušky, rum, rozinky

28. 3. 2018

Daily Meal

všechny novinky

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Velikonoce opět v plném lesku

Škaredou středou končí podle křesťanských úzů čtyřicetidenní postní období. V roce 2022 je to třináctý duben.

TopClip místo folie

Jako už tolikrát přichází pivovar Svijany prémiově s další novinkou

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/