replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Názor: Michelin hlásí „Nad Prahou zataženo“

Vyšel světoznámý průvodce společnosti Michelin vzal Alcronu hvězdu.

Průvodce Michelin Main Cities 2018, na který jsme čekali déle než obvykle, nás příliš nepotěšil. I když, jak se to vezme.

Je jistě pozitivní, že se slavnostní vyhlášení konalo v Budapešti. Tedy ve „východní zóně“, které se komisaři předlouho vyhýbali. Maďarská metropole je navíc tím správným místem. Uherská, potažmo maďarská kuchyně udávala tón i v někdejší C & K monarchii a dnes stojí rozhodně hodně vysoko. Daleko výš, bohužel, než ta kdysi vzývaná naše.

Tím se dostávám ke kyselému jablku, do kterého je třeba kousnout. A to je ztráta jedné pražské hvězdy. Postiženým je Radisson Blu Alcron Hotel Praha a s ním šéfkuchař Roman Paulus, jeho tým i vrcholový management hotelu. Nepátrejme proč, nic tím nezměníme. Nemohu ale zamlčet tolik: o nebezpečí pro hvězdu ve Štěpánské se hovořilo už loni. Očekávaný razantní nástup k nápravě se nedostavil. Že Roman není vizonář, ale perfekcionista, se ví také. Jenom to dnes už nestačí.

Pokud se vedení hotelu spokojí s vysokými zisky, zapomene na tradici a měří svět pouze monetární optikou, k tomu není co říci. Snad jen to, že takový přístup je hazardem, který se nevyplatil.

Když byla Praze udělena třetí hvězda restauraci Field, považoval jsem to a dodnes považuji za úlet pánů komisařů. Jejich současné rozhodnutí nikoliv.

To, že některé restaurace ztratily Biby a jiné je získaly, nejspíš odpovídá jejich skutečné kvalitě. Jen škoda pro Pavola Pavlíka, že už u toho nebyl, jakkoliv některé jeho kroky na samém počátku existence Bistrot104 byly trochu nešťastné.

28. 3. 2018

Daily Meal

všechny novinky

Rozpalující silvestrovská forsáž U Žáby

Loučení s odcházejícím rokem je vždy provázeno bujarou náladou

Svijanské Vánoce nesou naději

Na vánočním trhu se i letos objeví sváteční edice svijanského piva

U Kalendů

Grundle, jazyk, pórek… Legenda vorařského Podskalí ožila

Daily Drink

všechny novinky

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

Ležák nebo kyseláč?

V neutěšené době, kdy téměř nic nefunguje a nic se nesmí, se přece jen dá najít cestička

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/