replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Kuře s kukuřičným purée, polentou, fazolkami a paprikovým salámem (Le Grill)

Le Grill nabízí vydatnou pečeni z přeštíka, podmáslí nebo candáta

Restaurace hotelu The Mark v Hybernské ulici představila své pojetí podzimních krmí.

Odvážně vstoupil do podzimu Ondřej Koráb, šéfkuchař hotelové restaurace Le Grill v pražském hotelu The Mark. Hlavními komponentami jeho kreací jsou tomaty, kukuřice a lilek, ale i dýně, zelí a švestky v různých úpravách. Položky Korábova menu jsou podzimně barevné, bohatě sestavené a patřičně vydatné. Například pečeně z přeštíka s mrkvovým pyré, bílým zelím s kmínem a bramborovými noky čitelně reprodukuje českou klasiku v umocněné podzimní verzi. Hutné jídlo totiž přesně zapadá do stravy typické pro chladnější, ponuré dny.

Vedle přeštíka nabízí menu však i pokrmy lehčí, třeba těstoviny plněné dýní a kozím sýrem s omáčkou z podmáslí a cibulovými chipsy. Tradičně na podzim ožívající poptávku po říčních rybách řeší Koráb candátem s lilkem, pečenými paprikami, cuketou a smaženými třešňovými rajčátky. Cukrářka Karolína Kocincová potom podepisuje výběr dortem v barvách hotelu The Mark s krémem z bílé čokolády a malinovou omáčkou.

Ze čtyř předkrmů, dvou polévek, šesti hlavních chodů a pěti dezertů – v tom čísle jedné nabídky sýrů – si host může menu zvolit sám. Nebo udá počet chodů a svěří výběr šéfkuchařovi.

28. 9. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/