replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Marinované husí prso připravované sous-vide

Kulinářský víkend v hotelu Horizont v Peci. Menu doprovodí vína z Valtic

Zimní sezónu v restauraci hotelu v Peci pod Sněžkou už podesáté odstartují gastronomické dny tamního šéfkuchaře Jiřího Švestky.

Šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka přichystal na dny od 4. do 6. prosince pětichodové degustační menu. Párování s víny zařídí sklepy Château Valtice, a to hned dvěma odlišnými vzorky ke každému chodu, hosté si mohou vyzkoušet, která volba jim vice padne.

Hosté se mohou těšit například na tatarák z avokáda podávaný na plátku marinované červené řepy, doplněný přelivem z japonského křenu a dekorovaný čerstvými výhonky řeřichy. K této kombinaci nabízejí Valtičtí buď Hibernal, pozdní sběr 2013, nebo Sylvánské zelené, pozdní sběr stejného ročníku.

Z hlavních chodů zaujme marinované husí prsíčko připravované metodou sous-vide, následně opečené a podávané na teplém čočkovém salátku se zeleninou, jež lze zapít buď Aureliem v pozdním sběru, nebo si zavdat tělnatého Rulandského šedého, výběru z hroznů 2013. Anebo steak z vysokého roštěnce s karamelizovanou cibulkou, pepřovou smetanou a tymiánovými brambory se sklenicí pozdně sbíraného Cabernetu Sauvignon z roku 2011.

Závěr večeře obstará ananas pečený na medu, podávaný s plátky marinovaného ananasu, chilli papričkami a vanilkovou zmrzlinou spolu s moravským muškátem, výběr z bobulí 2013.

11. 11. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Velikonoce opět v plném lesku

Škaredou středou končí podle křesťanských úzů čtyřicetidenní postní období. V roce 2022 je to třináctý duben.

TopClip místo folie

Jako už tolikrát přichází pivovar Svijany prémiově s další novinkou

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/