replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Škola vaření v SaSaZu

Kuchařská škola SaSaZu má nového mistra. Učí Andy Tan

Šéfkuchař holešovické restaurace navazuje na lekce vaření, které v podniku zavedl jeho předchůdce Shahaf Shabtay.

Sotva šéfkuchař Andy Tan přebudoval kuchyni v holešovické restauraci SaSaZu k obrazu svému a postavil z velké části nové menu, pustil se do další práce. A sice kuchařské školy na asijské téma.

Začal přitom velkoryse. Na úvodní lekci připravil Tan pracoviště pro devět účastníků, z nichž každý pod jeho vedením připravoval čtyři receptury. Z pokrmů to byly krevetové rolky Bang Chang, červené kuřecí kari a Zu Fillet. Čtvrtou recepturou byl Hainan Island, barový mix na bázi vodky a likéru z liči.

Během kurzu se projevily dvě pozitivní skutečnosti. Kvůli tomu, že šlo o poměrně početnou skupinu, se dala z nasazení účastníků vyčíst určitá míra soutěživosti, a tedy vyšší motivace. Navíc navenek většinou uzavřený Andy Tan na „stupínku“ pookřál, jako by se rozzářil a s nadšením objasňoval účastníkům školy taje filigránské přípravy a umění vyvážit všechny použité vstupy.

Přestože se za dvouhodinové školení platí přes tři tisíce korun, Tan nikomu nic neodpustil. Pokud krevetové rolky nebyly jedna jako druhá, nařídil přípravu opakovat. V případě červeného kuřecího kari si také všichni užili své, protože součástí pokrmu byla jakási pavučinka z nekvašeného chlebového těsta. Andy nepolevil, dokud konečný produkt nevypadal jako apartní krajková dečka, kterou se hotové jídlo přikrylo.

Absolventi si nakonec odnesli certifikát o způsobilosti pro asijskou kuchyni. Tanovi konkurenti se z nich nestanou ani si neotevřou vlastní restauraci, každý z oněch tří pokrmů ale od této chvíle zvládnou s více než uspokojivým výsledkem.

14. 3. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Velikonoce opět v plném lesku

Škaredou středou končí podle křesťanských úzů čtyřicetidenní postní období. V roce 2022 je to třináctý duben.

TopClip místo folie

Jako už tolikrát přichází pivovar Svijany prémiově s další novinkou

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/