Koktejly lásky v Bourbon Baru
Pražský hotel Marriott připravil na den svatého Valentýna speciální koktejly.
Večer zamilovaných nemusí vůbec být o jídle. V Bourbon Baru pražského hotelu Marriott to předvedl tamní šéfbarman Tomáš Toka. Pro valentinský večer připravil dva mixy – pánský a dámský – inspirované parfémy, při jejichž přípravě použil světově proslulé vůně rozněcující vášeň a lásku umocňující ingredience. Infúze prémiového ginu se sedmi dalšími dodatky, trocha cukru a čerstvé ovoce. To jsou stavební kameny koktejlu, který byl stvořen pro pány a nazván Adonis. V dámské variaci Le Rouge Lis se jako základ objevuje rum Zacapa a čerstvé granátové jablko.
Ač každý drink chutná jinak, oba vynikají báječně sladěným douškem. Aby pocit lásky a radosti byl dokonán, doporučuje autor receptur po jednom či dvou drincích poetickou procházku na Čertovku, kde mohou milenci stvrdit svou zamilovanost zámkem na mostě lásky.