replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Klasa u Beethovena v Teplicích

Klasa v Teplicích: šéfkuchaři se vytáhli díky hummusu i franc mjasu

Další ze seriálu večeří na téma Šéfkuchaři vaří s Klasou se konala 8. února v restauraci Beethoven.

Čtvrtý díl seriálu večeří s produkty se značkou Klasa znovu posunula laťku o schod výš. Restaurace Beethoven a celý její tým připravili atraktivní večer s pokrmy, které hosty provedly několika různými kuchyněmi světa.

Hodně slibovalo už prostředí. Stěny pokryté kopií skladatelovy partitury, lustry ověnčené stylizovanými notami, jiskřící sklenky, nazdobená tabule a zvědavost budící menu, to byl první atak na smysly účastníků.

Kuchaři – šéf Jakub Schreiber a jeho zástupce Jan Hesztera – jakkoli neměli lehký úkol, zvládli nabídku mimořádně. Protože Ústecký kraj je na množství Klasou oceněných produktů skoupý, využili kontaktů s lázeňskými hosty, zabrousili do archivu a přimíchali svou invenci. Kuchařský um se nepočítá, ten je na této úrovni restaurace samozřejmostí.

Výsledkem byl poutavý mix jídel, při nichž se značka Klasa „proletěla světem“. Hned předkrm ukázal, jak může chutnat něco, co nás třeba na dovolené v zemi původu neoslovilo. Citrónový hummus s bílým řeckým jogurtem a s koriandrem, doplněný pita chlebem, naznačil netuctový prožitek. Nebo takové Franc mjaso, tedy krkovice zapečená se žampióny, sýrem, cibulí a majonézou! Navíc podávaná s bylinkovou rýží.

Svou roli odvedl bezchybně i servis, párovaná vína si sedla s patřičnými pokrmy, zkrátka, večer se po všech stránkách podařil.

Díky přístupu šéfkuchařů se Večeře s Klasou zvolna stávají jakousi výzvou, kterou restaurace ochotně přijímají a s nevšedním nasazením odvádějí. Do zorného pole gastronomie se přitom dostávají hlavně produkty, které značku nesou.

Pro úplnost ještě soupis produktů Klasa, které tepličtí ve svém menu uplatnili: Bílý řecký jogurt z Polabských mlékáren, brambory od Blanické bramborářské, Vejprnická majonéza od společnosti Procházka a Jihočeské máslo vyrobené v Madetě.

18. 2. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/