replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

SOHO+

Jelení hřbet s jelítkovým pyré, treska s fíkem. Takový je podzim v SOHO+

Oč déle nechal Petr Kunc hosty na své poslední menu čekat, o to více si užijí. S nabídkou si vyhrál a předkládá atraktivní menu plné barev a chutí podzimu.

Šéfkuchař pražské restaurace SOHO+ Petr Kunc odhalil svou podzimní nabídku a svým hostům připravil příjemná dilemata. Těžko se budou rozhodovat už při výběru polévky. Krém z máslové dýně doplněný o dýňovou panna cottu, pěnu z kozího sýra, dýňová semínka, dýňové chipsy a olej, samozřejmě dýňový, je hravou varietou na téma nezbytné halloweenské rekvizity. Kachní kaldoun s kachní kroketou, kořenovou zeleninou a mléčnou pěnou s římským kmínem je zase vydatnou, chuťově inovativní krmí pro nadcházející chladné dny.

Mezi předkrmy patrně bude nejvíc pozornosti poutat foie gras crème brûlée s nakládanými houbami a dvěma gely – z dezertního vína a brusinek. Zvláště když tučným játrům na efektu dodávají velehranolky osmahlé briošky, ozdobené pestrými kvítky.

Treska s domácím italským lardem, pyré z máslové dýně, kadeřavou kapustou, grapefruitovým fíkem, křupavou granolou a karamelizovanou šafránovou redukcí připomíná barevný podzim ve Středomoří. Jelení hřbet naopak doprovázejí tradiční české suroviny v moderním hávu, jako je zauzená řepa, řepová emulze, černé jelítkové pyré a nakládané houby. „Světovost“ pokrmu dodává černý kořen zvaný hadí mord španělský a křupavá polenta. Spektrum chutí do jednoho celku pak spojuje jelení jus s černou jeřabinou.

Menu ukazuje cestu, kterou se Kunc pustil. Je uměřenější a už tak rozmařile neplýtvá surovinami na talíři. Ty použité naopak nanejvýš vytěžuje a chutě rovná do souměrné intenzity, aby dosáhl svého záměru. Zatím jeho kuchyni tento přístup prospívá.

Recenzi restaurace SOHO+ čtěte zde

6. 11. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Velikonoce opět v plném lesku

Škaredou středou končí podle křesťanských úzů čtyřicetidenní postní období. V roce 2022 je to třináctý duben.

TopClip místo folie

Jako už tolikrát přichází pivovar Svijany prémiově s další novinkou

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/