replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Jehněčí hřbet (Hergetova Cihelna)

Hergetova Cihelna boduje díky candátovi a jehněčímu

Restaurace na Malé Straně nasadila jarní jídelní lístek.

Vojtěch Václavík v Hergetově Cihelně připravil jarní menu, jehož každá položka nabízí složení stejně překvapivé jako lahodné. Důraz medvědího česneku elegantně uhladí konfitovaný žloutek. Pečení šneci jsou pak v nezvyklé polévce sympatickou pointou.

Svěží tatarák z pečené červené řepy ochucený bylinkami a krémem z modrého sýra mile udiví křupavým „popcornem“ z pohanky. Filátko z candáta pečené na pánvi, podávané s jemnými tvarohovými noky a máslovou omáčkou z vína a pórku, zase postrčí do jiné ligy kadeřavá kapustička s celozrnnou drobenkou. Vrcholem menu je pak pečený jehněčí hřbet v kombinaci s tučnějším pupkem, které doplňuje hutná omáčka z karamelizované cibule a fazolové pyré.

Všechny pokrmy představují promyšlenou práci s každou surovinou a její optimální zařazení do receptury. Výsledkem jsou umně sestavené koncerty chutí, kdy se vstupy vzájemně podporují v dosažení kýžené harmonie.

O to, abyste odcházeli navýsost spokojeni, se postará obmyslně sestavený dezert, kupříkladu čokoládový lanýžový dort ve spojení se sezónním jahodovým tatarákem a jahodovým sorbetem, mléčnými lupínky a mandlovým krokantem. Cihelna se má na jaře opravdu čím chlubit.

Jarní menu v Hergetově Cihelně poběží od května a v nabídce je krom jiného:

  • tatarák z pečené řepy, krém z modrého sýra, bylinková emulze, zelená jablka, řeřicha, křupavá pohanka
  • krémová polévka z medvědího česneku, pečení šneci, konfitovaný žloutek, hnědé máslo, petrželové pesto
  • grilovaný candát, pórková omáčka buerre blanc, tvarohové noky, restovaná divoká brokolice, kadeřavá kapustička, celozrnná drobenka
  • pečený jehněčí hřbet a křupavý pupek, omáčka z karamelizované cibule a balsamica, pyré z bílých fazolí, grilovaná jarní cibulka, pečená rajčata, koriandr
  • čokoládový lanýžový dort, jahodový tatarák, mléčné chipsy, mandlový krokant, jahodový sorbet

18. 5. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/