replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Gastronomie nevěší hlavu

Jakkoliv restrikce ničí pohostinství bezmála rok, mrtvé ještě není…

Asi nikdo z oboru pohostinství nečekal, že by ti, kdo nám vládnou opravdu 15. února otevřeli restaurace a hotely. Místo hledání cesty ven z neutěšené situace jen znovu ordinují další restrikce. Nicméně ne všechny restaurace rezignovaly. Některé se pokoušejí v rámci okének vylepšit sortiment a tím své klienty alespoň minimálně odškodnit za chaos, který dnes vládne v oboru i mimo něj. Ač je to s podivem, stále se objevují nové atraktivní nabídky, které ve spojení se jménem restaurantu, věhlasu jeho služeb a navíc i třeba lákavé lokaci stále pracují na novinkách.
Po předvánočním úspěchu svátečních jídel se znovu do hry take away vrací hotel Hilton Prague.
Aktualizovaný sortiment zahrnuje ověřené receptury evropských kuchyní vyšperkovaný tradičními českými jistotami.

Kromě středomořského salátu s chobotnicí v něm najdete kupříkladu hovězí Wellington, nebo asi všem známé vitello tonnato. Vedle nich se však stejným leskem blýská svíčková s karlovarským knedlíkem, která bude mezi zájemci jistě jedním z favoritů.

Jinou cestou se pustili v hotelu Port na břehu Máchova jezera. Pro dva svátky v jediný den (svatý Valentin a Masopustní neděle 14. tm) připravili zajímavé menu. Orientované jak na Valentina, tak na přece jen větší záběr masopustních dobrot.

Ve spojení s jistě příjemnou procházkou z Doks nebo Starých Splavů umocněnou hrátkami na zamrzlé hladině jezera chutnala ta i ta varianta. Dokonce tolik, že si někteří připravili mrazivý piknik ve sněhovém „záhrabu“ hned na břehu jezera. Patrně vedeni touto zkušeností se v Portu chystají podobný podnik opakovat vždy při podobné příležitosti. Tedy pokud pohostinství přece jen nezasvítí na semaforu zelené světlo…

18. 2. 2021

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/