replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Dinner in the Sky – nový náboj atraktivního konceptu

Krevety, karotka i steak. To budou hity „nebeského“ menu Manuela Lina

Stále populárnější podnik, který opět zavítá do pražských Riegerových sadů přichází tentokrát s dalším lákadlem. Nebeské kuchyně se ujal tentokrát vpravdě mimořádný kuchař, mladý Portugalec Manuel Lino. Muž s velkou invencí není pražským mlsným neznámý. Po tři měsíce byl prvním hostujícím šéfkuchařem v restauraci se slibným programem do budoucna, Gallery 44. Po mnoha stážích v prestižních restauracích – Mugaritz, El Celler de Can Roca a Carne Muscalleda – vybrousil vedle svého talentu i cit pro surovinu, také si osvojil něco z filozofie svých velkých mentorů.
Pro menu pod pražským nebem připravil Manuel pestré menu, které bude jistě korunou celého prožitku z adrenalinového posezení. Na programu bude Dashi s krevetou, umocněný pórkem a olivami. Dále budete moci okusit grilovanou mrkev s quinoou, a ještě hovězí entrecote s pečenými kaštany a morkem. Jako dezert bude Lino servírovat zmrzlinu s balsamicem a s pusinkou z červené řepy. Kuchař nezapomněl ani na vegetariány. V jejich menu krevetu nahradí feta sýr, místo steaku se pak bude podávat grilovaný lilek. Sami vidíte, že večeře jistě bude labužnickým zážitkem. A pokud se letos podaří poladit i párované víno, vystřelí to ve vaší mysli zážitek o další metry výše.
Připočtěte si k tomu úžasný západ slunce, nadšení budící pohled na město shora, snad ještě krásnější, než ten obvyklý. Lehké chvění u srdce při pohupování gondoly a v neposlední řadě již řečené Manuelovo menu, z toho všeho vám vyjde jediný možný výsledek. Na některý ze tří víkendových termínů počínaje tím od 5. do 8. září si objednat vstupenku a do Riegráče se vydat. Na něco, nač budete hodně dlouho vzpomínat. Jako třeba monacký princ Albert s chotí či dubajský princ – každý z nich si večeři v oblacích dopřál a moc pochvaloval. Či jako desítky tisíc hostů ve čtyřiceti zemích světa, který večeři mají už za sebou.
Ale neváhejte, rezervace přicházejí rychleji, než vy budete v gondole stoupat k oblakům, když dorazíte.

29. 8. 2019

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/