replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Konfitované kachní raviolo v celerovo-kardamomové omáčce s rozinkovým ragú a lískovými oříšky (CottoCrudo)

CottoCrudo vytahuje trumf. Leonardo připravil nové menu

Nový šéfkuchař restaurace v hotelu Four Seasons přichází s italskou kuchyní s doteky Japonska.

Po téměř čtyřech měsících, kdy vstupoval do stávající nabídky jednotlivými recepturami, vytvořil nový šéfkuchař restaurace CottoCrudo Leonardo Di Clemente kompletně vlastní menu. Vybaven zkušenostmi z rodné Itálie, Švýcarska, Velké Británie a Japonska zůstává sice věrný tradičním pokrmům – založeným na lokálních surovinách a obestřeným středomořským duchem – ale nestaví jen na nich. Přejímá a obohacuje současné trendy.

Hodně pracuje s rybami, při jejichž zpracování získal zběhlost během působení v Japonsku. Zejména v „syrové“ (k níž odkazuje slovo Crudo v názvu) části restaurace se to rybami jen hemží, neboť právě tento způsob úpravy patří v dnešní gastronomii k nejrozšířenějším trendům.

V menu se objevují neotřelé a odvážné fúze, v nichž tradiční evropské suroviny obohacují asijské vstupy a obráceně. Červené krevety se tak potkávají s kapustou, parmezánem a lískovými ořechy, tataki carpaccio z pražmy si zase dobře rozumí s lososovým kaviárem, slaninou a mandarinkovým olejem.

Ryze italské krmě pak v menu zastupuje třeba šafránové risotto s pečeným mořským vlkem, buvolí mozzarellou a hráškovým pyré. Na jídelní lístek Leonardo Di Clemente zařadil i pečenou vepřovou kotletu s lanýžovými bramborami a celerovou dauphinoise.

René Beauchamp, generální ředitel hotelu Four Seasons Prague, je dle svých slov spokojen: „Leonardo přinesl do restaurace CottoCrudo novou energii. Prolínáním tradiční italské kuchyně a inovativního přístupu k přípravě pokrmů posune koncept restaurace k novým obzorům a hostům nabídne jedinečné kulinářské zážitky.“ Od nového šéfkuchaře pak vedení očekává oživení populární restaurace s konceptem, který je na pražské gastronomické scéně ojedinělý.

11. 3. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/