replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Chřestová variace

Chřest, sumec i lanýže, to je jarní menu Augustine Restaurantu

Šéfkuchař restaurace pražského hotelu Augustine připravil nápadité a svěží menu, jemuž vévodí chřest.

Nové jarní menu představil i Marek Fichtner v malostranském hotelu Augustine. Je umně sestavené, využívá lokálních zdrojů a co do skladby i provedení se velmi vydařilo. Po krému z potočnice, do kterého jako by Fichtner vmíchal ten nejsvěžejší odstín zeleného jara, nesmí chybět každoroční pozdravení chřestu. Nadšenci, kteří vydrželi rok čekat na nový domácí, tak mohou být u vytržení nad bílým a zeleným chřestem s černým lanýžem, kdy probuzení přírody katalyzuje salát z bylinek. Nebo ulétávají na bílém mělnickém chřestu s vejcem uvařeným na 63 stupňů Celsia, espumou z medvědího česneku a bramborovou drobenkou.

Fichtner je odvážnější, ve svých kreacích dává větší důraz na kořenění, avšak drží chutě ve správných hranicích. Pokud si při návštěvě restaurace vyberete k posezení útulnou venkovní terasu se stinným podloubím, bude dojem z šéfkuchařových novinek úplný.

Menu v hotelu Augustine:
krém z potočnice, ricottové noky, pražená slunečnicová semínka, pažitka
bílý a zelený chřest, černý lanýž, lanýžový dresink, salát z bylinek
sumec z lokální farmy, chorizo, bílý chřest, kačenky, hráškové velouté, fregola
králičí hřbet, lardo, bramborovo-libečkové placky, jarní cibulka, crème fraiche, hořčičná semínka
mělnický chřest, vejce 63°C, espuma z medvědího česneku, bramborová drobenka
míchané jemné salátové listy, svatotomášský pivní dresink, špekové krutony
crème brûlée z foie gras, rebarbora, pistácie, brioška

26. 4. 2018

Daily Meal

všechny novinky

Znojmo a léto patří k sobě

Že by si každý měl schovat pár dnů dovolené pro návštěvu letního Znojma je už známou skutečností

Tchajwanské ledové tříště, Chušúr jako v Mongolsku, polský bigos… a české koláčky

To všechno a mnohem více dalších dobrot ze všech stran glóbu bylo k mání na Kulaťáku

Bidfood je připraven…

Ve dnech 25. – 27. května – to je ještě dnes, probíhá na Výstavišti PVA v Letňanech významný event

Daily Drink

všechny novinky

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/