FOODOLOGY

Château de Pommard

Château de Pommard v Suterénu

Velký gastronomický zážitek se odehraje v úterý 17. března od 19.00 hod. v restauraci Suterén.

Společnost Feidias představí kolekci burgundských vín Château de Pommard. Vína vám osobně představí Emmanuel Sala, přední francouzský enolog a provozní ředitel vinařství. Vína – krom jiných také etikety Grand vin de Château de Pommard 2008 a 2011 – budou provázet speciální jídla. Richard Šusta se inspiroval v burgundské kuchyni a se svými kuchaři vytvořil menu, které slibuje vpravdě atraktivní labužnický večer. Vychutnat si budete moci úžasné kombinace, jako je třeba filátko z candáta se šneky a krémem Sabayon z šumivého vína Crémant de Bourgogne a k němu jako partnera Savigny-les-Beaune 2010. Stejně oslovující budou určitě prsíčka z perličky Bresse, ragú z čekanky se smrži, zapíjená Santenay 2009.

Další z parádních degustačních večerů, na které se Suterén a Feidiás zaměřily, je výzvou pro všechny skutečné gourmety.

Restaruace Suterén

16. 3. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Česká kuchyně stoupala k nebi

Původními surovinami v současných úpravách kontroval jedinečné kráse Prahy Pavel Býček

Ze zlatého fondu české kuchyně

Nejen znovuotevření restaurací či vznik nových, do dění se vracejí i osvědčené prezentační programy

Svijanské slavnosti po třiatřicáté

Slavnosti jsou krom oslav piva, léta a radosti také příslibem naděje

Daily Drink

všechny novinky

Rakouská vína tekla v Jaltě proudem

Po čtyři hodiny patřily v prostorách Jalta Boutique Hotelu rakouským vínům

Tržnice v oblacích ovocných vůní

Premiérový ročník Pálenkafestu znovu odhalil dávný fenomén české gastronomie

Vše o vinařství světa ve Valticích

Jedním z prvních dvou vzdělávacích projektů o vinohradnictví a vinařství začala Vinařská akademie Valtice