replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Foie gras

Červen v Mlýnci: Jahody s černým česnekem, nebo s foie gras

Pražská restaurace připravila pestré menu, v němž se jahody sejdou se slanečkem, přeštíkem i spálenou čokoládou

K létu patří jahody. To ví Marek Šáda stejně jako všichni kuchaři. V Mlýnci můžete do konce června vychutnat menu, které je plné překvapení.

Paté z foie gras s jahodami, angreštem a jablkem je přes tučnou nálož jater svěžím, elegantním předkrmem. Švih mu dodávají zejména reveň a jablko, jahody přinášejí sladký esprit. Ceviche ze slanečku s okurkou, červenou paprikou, koriandrem a tapiokovými chipsy je zase koncert o moři a chutích. Lehce marinovaná ryba, koriandr, který ji probouzí, limeta coby posel svěžesti. Grilovaná kotleta z přeštíka s cassouletem, to je trochu kalorický nářez, jakkoliv tymián chuť „odtuční“. Když ovšem krmi podpoříte sklenkou Rosso di Montalcino 2014 Canalicchio di Spora, vaše senzory začnou tančit hula-hop.

Zcela mimořádné je potom finále. Marek přibral do hry svou ženu Františku a ta s nevídanou odvahou vystřihla dezert stejně úžasný jako na první nepochopitelný. Zmrzlina z černého česneku a vanilky se spálenou čokoládou, jahodami a citrónovým cakem je bábel zdánlivě nesourodých, dokonce protisměrných chutí. Ale protože jsou vzácně vyladěné, zkušeně uspořádané, tak si výraz černého česneku s jahodami i vanilkou vzácně porozumějí.

Tohle meníčko nabízí ve zhuštěné podobě ty nejlepší variace pro letní čas. Hlavně proto byste ho měli určitě poznat.

16. 6. 2017

Daily Meal

všechny novinky

Rozpalující silvestrovská forsáž U Žáby

Loučení s odcházejícím rokem je vždy provázeno bujarou náladou

Svijanské Vánoce nesou naději

Na vánočním trhu se i letos objeví sváteční edice svijanského piva

U Kalendů

Grundle, jazyk, pórek… Legenda vorařského Podskalí ožila

Daily Drink

všechny novinky

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

Ležák nebo kyseláč?

V neutěšené době, kdy téměř nic nefunguje a nic se nesmí, se přece jen dá najít cestička

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/