replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Vítězná kreace maďarského týmu

Bocuse d’Or: Maďaři udolali ledově chladnou preciznost Skandinávců

Evropské finále slavné soutěže ovládl v Budapešti domácí šéfkuchař Tamás Széll.

Vášeň a oheň maďarské kuchyně triumfovaly minulý týden v evropském kole mezinárodní kuchařské soutěže Bocuse d’Or, které se konalo v Budapešti. Z dvaceti soutěžících si podle odborné poroty nejlépe vedl domácí Tamás Széll, šéfkuchař budapešťské restaurace Onyx. Druhé místo obsadil Christopher William Davidsen z Norska a bronz si do Švédska odvezl Alexander Sjögren.

Vítěz českého kola – Patrik Bečvář z restaurace Selský dvůr – nebyl do dvacítky evropských finalistů zařazen. Je to škoda, protože by nemusel být zcela bez šancí. Hlavní partner českého kola, společnost Makro Cash & Carry, aspoň umožnil Bečvářovi a dvěma dalším nejlepším tuzemským finalistům, aby se budapešťského finále zúčastnili, byť jen „na kukačku“. „Přestože se Česká republika do evropského kola nekvalifikovala, věříme, že na příštím evropském finále již zástupce mít budeme,“ prohlásil Petr Olbrich, manažer pro řízení vztahů se zákazníky společnosti ze segmentu HoReCa.

Úkolem soutěžících bylo během pěti hodin a pětatřiceti minut připravit dva chody – z masa a ryby. V každém tříčlenném týmu byl kromě šéfkuchaře ještě commi a kouč. Mezinárodní porotu, ve které zasedli zástupci všech soutěžících zemí, vedl francouzský šéfkuchař Serge Vieira, vítěz Bocuse d’Or 2005. Nechyběl ani další vítěz, tentokrát ročníku 2011, dánský šéfkuchař Rasmus Kofoed. Prezidentem evropského kola soutěže se stal Zoltan Hamvas, majitel michelinské restaurace Onyx v Budapešti.

  • V lednu příštího roku zamíří na světové finále za Evropu následující jedenáctka šéfkuchařů:
  • Peter Aesaert, Belgocatering, Belgie
  • Morten Falk, Kadeau*, Dánsko
  • Dmitri Rooz, Restaurant Farm, Estonsko
  • Eero Vottonen, Restaurant Olo*, Finsko
  • Laurent Lemal, Domaine Riberach* – Restaurant La Coopérative, Francie
  • Viktor Örn Andrésson, Grillid / Radisson SAS, Island
  • Tamás Szell, Onyx*, Maďarsko
  •  Jan Smink, Librije***, Nizozemsko
  • Christopher William Davidsen, Søstrene Karlsen, Norsko
  • Alexander Sjögren, bez angažmá, Švédsko
  • Filipe Fonseca Pinheiro, Restaurant Hôtel de Ville Crissier, Švýcarsko

16. 5. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Rozpalující silvestrovská forsáž U Žáby

Loučení s odcházejícím rokem je vždy provázeno bujarou náladou

Svijanské Vánoce nesou naději

Na vánočním trhu se i letos objeví sváteční edice svijanského piva

U Kalendů

Grundle, jazyk, pórek… Legenda vorařského Podskalí ožila

Daily Drink

všechny novinky

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

Ležák nebo kyseláč?

V neutěšené době, kdy téměř nic nefunguje a nic se nesmí, se přece jen dá najít cestička

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/