Bernard Reiser V Zátiší
Do pomalu nastupujícího jara nás uvede Bernhard Reiser. Úspěšný šéfkuchař bude od 3. do 6. března hostovat V Zátiší
Úspěšný šéfkuchař bude od 3. do 6. března hostovat V Zátiší. Pro české gourmety přichystal šestichodovku, v níž uplatnil jak ryby, tak zvěřinu. Všemu pak předchází tomatová polévka.
Reiser je krom kuchařského mága také znamenitým znalcem vína. Což není až tolik překvapující. Pokud vezmeme v potaz fakt, že jeho rodné Franky jsou oblíbeným vinařským regionem. Možná ne až tak vyhlášeným, zato kvalitou vín překvapujícím.
Co si Bernard pro pražské mlsné připravil? Určitě nevšední Francký cross-over plný pestrých kombinací autentických chutí:
– bílá rajčatová polévka, pečená kreveta, parmazánové krutony
– nakládaný Ōra King losos, polníček, mandarinka, chilli
– divoká kambala, květákové pyré, oříškové máslo, Imperial kaviár, pórek
– srnčí hřbet v chlebu, tuřín, kadeřávek, brusinky
– zmrzlina ze sýru Fourme d´Ambert, vlašské ořechy
– císařský trhanec, rozmarýnovo-jablečné sabayone, zmrzlina z tonka fazole
Pokud chcete – a měli byste – poznat kouzlo Reiserových franckých variací na téma fine dining, nezapomeňte: 3 .– 6. března V Zátiší