FOODOLOGY

Bernard Reiser V Zátiší

Do pomalu nastupujícího jara nás uvede Bernhard Reiser. Úspěšný šéfkuchař bude od 3. do 6. března hostovat V Zátiší

Úspěšný šéfkuchař bude od 3. do 6. března hostovat V Zátiší. Pro české gourmety přichystal šestichodovku, v níž uplatnil jak ryby, tak zvěřinu. Všemu pak předchází tomatová polévka.
Reiser je krom kuchařského mága také znamenitým znalcem vína. Což není až tolik překvapující. Pokud vezmeme v potaz fakt, že jeho rodné Franky jsou oblíbeným vinařským regionem. Možná ne až tak vyhlášeným, zato kvalitou vín překvapujícím.
Co si Bernard pro pražské mlsné připravil? Určitě nevšední Francký cross-over plný pestrých kombinací autentických chutí:

– bílá rajčatová polévka, pečená kreveta, parmazánové krutony
– nakládaný Ōra King losos, polníček, mandarinka, chilli
– divoká kambala, květákové pyré, oříškové máslo, Imperial kaviár, pórek
– srnčí hřbet v chlebu, tuřín, kadeřávek, brusinky
– zmrzlina ze sýru Fourme d´Ambert, vlašské ořechy
– císařský trhanec, rozmarýnovo-jablečné sabayone, zmrzlina z tonka fazole

Pokud chcete – a měli byste – poznat kouzlo Reiserových franckých variací na téma fine dining, nezapomeňte: 3 .– 6. března V Zátiší

27. 2. 2020

Daily Meal

všechny novinky

U plotny vědec aneb Jan Kaplan

Story jak pro Hollywood. Nestává se totiž často aby se kuchařem stal antropolog

Grandhotel Pupp vylétne na pražské nebe

Během dvou prodloužených víkendů – od 7. do 10. září a 14. až 17. září mohou pražští mlsní – a nejen oni – zažít už zavedenou tradici Dinner in the Sky

Jak na vedro? Přes koktejly

Na odvážný recept pro osvěžení v horkém létě zve hotel Four Seasons

Daily Drink

všechny novinky

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu

Tři patra vín u Jelena

Znovupořádání populárních degustací je zřejmým znamením návratu lepších časů gastronomie