replica watches review are extremely famous swiss. 100% quality assurance https://replica-watches.to.

most popular fake breitling watches for cheap sale.

100% authentic replica uhren.

FOODOLOGY

Petr Hajný

Anketa mezi šéfkuchaři: Petr Hajný, Resort Lípa

Jaký styl kuchyně mají nejraději čeští šéfkuchaři, z jakých surovin nejradši vaří a kam chodí na jídlo, pokud mají čas?

Jakou kuchyni nejraději vaříte a proč?
Nemám žádnou vyhraněnou kuchyni, baví mě prostě vařit z kvalitních surovin poctivá jídla.

Co je specialitou vašeho podniku?
Určitě kachna ze Zalinského dvora, kterou podáváme ve dvou chodech.

Se kterými surovinami pracujete nejraději a proč?
Nejraději pracuju se sezónními surovinami, momentálně s chřestem a smrži.

Co umíte dle svého mínění nejlépe?
Snažím se všechno dělat tak, jak se má, ale baví mě omáčky.

Jaká jídla máte nejraději?
Jednoduché a dobré jídlo

Která restaurace je vaší oblíbenou a proč?
Momentálně se moc do jiné restaurace nedostanu, ale když mám čas, rád zajdu třeba na sushi, do Lokálu pro jeho uvolněnou atmosféru, na farmu Košík pro rodinou pohodu nebo k Honzovi Punčochářovi ochutnat zase nějakou novinku a špičkovou kombinaci.

Nejexotičtější pokrm, s nímž jste se setkal? A nejméně vábný?
Pro mě byl určitě nejvíc exotický mořský ježek. A nejméně vábná je asi andouillette, která je ale skvělá, když jí člověk přijde na chuť.

Jaký je váš vztah k české klasice?
Pozitivní, ale je to těžší disciplína než vařit fine dining, jelikož 10 milionů Čechů ví, jak má chutnat ta jeho svíčková. Přesně podle toho, jak mu ji vařila jeho maminka.

12. 12. 2016

Daily Meal

všechny novinky

Marek Raditsch – s Kampa Parkem dobré i zlé

Čtvrt století v jedné ze špiček restaurací v Česku

Aramark své strávníky hýčká

David a jeho krkovice, Fichtnerova kančí kroketa a pavouček od Punčocháře…

Bonusy mírného klimatického pásma

Jsme zemí, která se rozkládá zhruba mezi osmačtyřicátou a jedenapadesátou rovnoběžkou severní šířky. Nemáme moře, počasí bývá v běhu roku různé a často vrtošivé

Daily Drink

všechny novinky

Pivovar Svijany – rok 2021, rok změn

Do oživeného dění v českém pohostinstvím vstupuje rodinný Pivovar Svijany razantně hned několika změnami

Sklenici svijanského na oslavu…

Stalo se už zavedenou tradicí, že Rodinný pivovar Svijany uvaří k významným dnům slavnostní pivo

Ležák nebo kyseláč?

V neutěšené době, kdy téměř nic nefunguje a nic se nesmí, se přece jen dá najít cestička

https://www.theloadguru.com/best-vpn-for-privacy/