FOODOLOGY

Food Story Dlouhá 14 (návrh)

160 druhů piva uprostřed Prahy. Tržnice v centru se mění na Food Story

Bistro spojené s prodejnou nabídne farmářskou snídani a vysoko hodnocené značky potravin.

Obchod delikatesami, bistro s otevřenou kuchyní, kavárnu i pivotéku Pípa s až 160 druhy piva nabídne brzy Food Story Dlouhá 14. V prostorách někdejší tržnice téhož jména nedaleko Staroměstského náměstí vzniká koncept, který se od toho bývalého až tolik neliší.

Otevřená kuchyně se zajímavým sortimentem může být novým lákadlem, zájem probudí i pivnice. Co se ostatní nabídky týká, je hodně podobná dosavadní Tržnici. Nové trendy spojující prodejnu s kvalitními gastronomickými zážitky, které Food Story slibuje, vycházejí především z kvalitních surovin. Nabídka produktů na barech se točí okolo mozarelly, tapas, různých druhů pannini a množství salátů. Jedním z taháků pro hosty by měla být snídaně se zaklínacím slůvkem „farmářská“.

Po jepičím životě Tržnice vsází nová koncepce na osvědčené značky, jako je káva Saquella či pečivo Krusta. Kromě snídaní slibuje posezením u atraktivního vína. Otázkou je, nakolik úspěšně se Food Story odliší od svého předchůdce a oč lákavějším magnetem bude pro zákazníky.

23. 11. 2015

Daily Meal

všechny novinky

Mollica po dvaceti letech

Ve druhé dekádě března potěšil všechny pravověrné gourmety Pavel Kramár

Dát hostu víc možností – podruhé

Efektní měsíční nabídky Martina Žáčka

Dát hostu víc možností

To nabízí hostům Martin Žáček v Malostranské besedě svými měsíčními nabídkami

Daily Drink

všechny novinky

České pivo se neztratilo

Osm set osmdesát piv z dvou stovek pivovarů osmnácti zemí

Poetická zastávka ve chvatu velkoměsta

Sotva překročíte práh vchodových dveří, uřícený hektický svět metropole třetího milénia jakoby kamsi zmizel

Pivo přímo ze sklepa – další z rodiny svijanských speciálů

Letošní sezónu otevřel pivovar Svijany opět novinkou v portfoliu