160 druhů piva uprostřed Prahy. Tržnice v centru se mění na Food Story
Bistro spojené s prodejnou nabídne farmářskou snídani a vysoko hodnocené značky potravin.
Obchod delikatesami, bistro s otevřenou kuchyní, kavárnu i pivotéku Pípa s až 160 druhy piva nabídne brzy Food Story Dlouhá 14. V prostorách někdejší tržnice téhož jména nedaleko Staroměstského náměstí vzniká koncept, který se od toho bývalého až tolik neliší.
Otevřená kuchyně se zajímavým sortimentem může být novým lákadlem, zájem probudí i pivnice. Co se ostatní nabídky týká, je hodně podobná dosavadní Tržnici. Nové trendy spojující prodejnu s kvalitními gastronomickými zážitky, které Food Story slibuje, vycházejí především z kvalitních surovin. Nabídka produktů na barech se točí okolo mozarelly, tapas, různých druhů pannini a množství salátů. Jedním z taháků pro hosty by měla být snídaně se zaklínacím slůvkem „farmářská“.
Po jepičím životě Tržnice vsází nová koncepce na osvědčené značky, jako je káva Saquella či pečivo Krusta. Kromě snídaní slibuje posezením u atraktivního vína. Otázkou je, nakolik úspěšně se Food Story odliší od svého předchůdce a oč lákavějším magnetem bude pro zákazníky.